Pafcio01 Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Witajcie Czy ktoś z Was drodzy forumowicze studiował na Politechnice Poznańskiej studia podyplomowe? Konkretnie myślę o kierunku "Sieci wodociągowe i kanalizacyjne, uzdatnianie wody i oczyszczanie ścieków" ale ogólnie chciałbym się dowiedzieć jak wygląda takie studiowanie: czy wymagana jest 100% obecność na zajęciach? czy sesja wygląda jak na dziennych tzn. egzamin pisemny, ustny w sesji zimowej i letniej? na końcu jest obrona pracy czy też egzamin? Jak z pomocami naukowymi, książki trzeba samemu kupować, wypożyczać? Proszę także o subiektywne odczucie nt. poziomu studiowania: jestem facetem grubo po 30-stce i ojcem dwójki dzieci, stąd zastanawiam się czy będę w stanie przysiąść i uczyć się w skupieniu? Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Myślę, że takich osób tutaj nie ma. To bardzo wąska dziedzina. Postaraj się dowiedzieć więcej w sekretariacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filolożka Opublikowano 7 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2016 Czy jest tutaj ktoś, kto ukończył studia podyplomowe na GWSP w Chorzowie lub na UE w Katowicach i mógłby podzielić się swoją opinią? Z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...