Kasiaa92 Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2016 cześć wszystkim, w październiku rozpoczynam studia w trybie niestacjonarnym i zdecydowałam się na logistykę. W związku z tym mam pytanie. Gdzie konkretnie można znaleźć zatrudnienie po tym kierunku? Wiem, że spedycja i typowa kierunek logistyka, ale zastanawiam się czy można pracować np. w jakimś supermarkecie na zaopatrzeniach itp. Chcę poznać wszystkie możliwe ścieżki pracy kierunek logistyka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Hej, tutaj przy opisie masz od razu info o pracy http://www.studia.net/logistyka najwazniejsze jest to, ze każda firma produkcyjna ma swojego kierunek logistyka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joanna Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Wygląda na to, że wybrałeś jeden z najbardziej poszukiwanych zawodów:) Możliwości jakie daje podpowie Ci ten artykuł: http://www.studia.net/zawody-przyszlosci/1269-10-najbardziej-poszukiwanych-zawodow-w-polsce-w-europie-i-na-swiecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Dokładnie, logistycy są poszukiwani Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasiaa92 Opublikowano 14 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Września 2016 dzięki za odpowiedź. Mam jeszcze pytanie, czy próbując swoich sił np. w kierownictwie magazynem, muszę zrobić podyplomowe z studia z zarządzania zasobami ludzkimi czy wystarczy kurs? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 14 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2016 Nie musisz. Same studia z transportu lub logistyki wystarczają. Fajnie jest zrobić studia podyplomowe bo zwiększają Twoje kompetencje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...