Drifter Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Hej, zaczynam studia zaoczne we Wrocławiu od października, planuję zamieszkać tam od 1 września. Mam pewne obawy, mianowicie, załatwię sobie stancję i szkołę, lecz co będzie jak nie znajdę żadnej sensownej pracy od pn-pt ? Czy ktoś z Was spotkał się z podobnym problemem ? Mieszkam w małym miasteczku w województwie zach-pom, prawie 300km do Wrocka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Trochę późno zaczynasz szukać pracy, na start powinieneś trochę odłożyć pieniędzy. Wrocław to bardzo duże miasto i pracę powinieneś znaleźć prędzej czy później Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drifter Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Czy ja wiem czy późno, zawsze priorytetem jest znalezienie pokoju, później raczej dopiero mógłbym szukać pracy na spokojnie. Chciałbym uniknąć sytuacji, że po miesiącu nie znajdę żadnej pracy i będę musiał wracać do domu i rezygnować z wynajmu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Dobrze, że w ogole zacząłeś. Pracy tak szybko się nie znajduje, zwykle trwa to od miesiąca do pół roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drifter Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2016 No u mnie jako studenta, to musowo bym musiał znaleźć pracę w miesiąc, aby później móc się jakoś utrzymać, oczywiście z pomocą rodziców. Myślę, że na umowę zlecenie studentów zaocznych przyjmuję byle gdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2016 przyjmują, tylko to nie jest tak hop siup jak nie znasz miasta, dlatego pracy mógłbyś już szukać od połowy lipca. Myślę, że są duże szanse żebyś od października coś znalazł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KasiaMi Opublikowano 29 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2017 W poniedziałek idę na rozmowę o pracę do firmy, która robi fototapety może ktoś z Was już tam pracował. Jeżeli tak, to chętnie dowiem się jakie tam są warunki. Firma nie wygląda na wielką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alic-ja Opublikowano 18 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2022 Na Dolnym Śląsku dość łatwo znaleźć pracę chyba, dobrym pomysłem będzie poczytanie kilku artykułów typu Popularne usługi w Legnicy. Z jakich warto skorzystać, te artykuły mogą być przydatne, by rozeznać się, na co jest zapotrzebowanie, masz wtedy większe szanse na dostanie pracy, bo ludzie takich ludzi po prostu potrzebują. ;) Szukaj, a znajdziesz, będzie dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...