NowyStudenttt Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Witam, mam kłopot z wypełnieniem podania jeśli jeszcze mogę złożyć je na mojej uczelni(chodzi o termin). Interesuje mnie stypendium socjalne nie wiem nie mogę nigdzie doczytać jak wypełnić wniosek. Problem u mnie wiąże się z zarobkami wynoszącymi na jedną osobę, wraz z siostrą otrzymujemy alimenty czy je też dopisywać do wniosku? Czy odległość od miejsca zamieszkania do uczelni również ma wpływ na wniosek o stypendium socjalne ? Z góry dziękuję za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Tak, alimenty to tez dochód na rodzine. Nie, odległość nje ma znaczenia. Podanie o socjal składa sie w październiku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kawa Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Odległość liczy się przy skladaniu podania o akademik, przy stypendium nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Dokładnie, przy socjalu tylko dochód Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NowyStudenttt Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2016 W informacji o rodzinie mam wpisać wtedy dane ojca i status jego zatrudnienia, nie wiem jak wpisać że tylko otrzymuje alimenty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2016 A tu już trudno mi powiedziec, jest sierpień dlaczego już to wypełniasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NowyStudenttt Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Nic nie wypełniam, po prostu interesuje się już ponieważ zawsze zostawiam wszystko na koniec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Na początku października zawsze jest spotkanie, wszystko powiedza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...