twins97 Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2016 A wiec dostałam sie i na fizjoterapie i na dietetyke..... tylko teraz co wybrać? który kierunek jest bardziej przyszłościowy? po którym łatwiej o prace... które są cieższe? bo dodatkowo myśle uczyć sie do matury i ją spróbowac poprawić... niestety nie mam mozliwości zostać w domu i sie uczyć bo rodzice na siłe wypychają mnie na studia i nawet u nich nie ma takiej opcji.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2016 To zależy co chcesz robić. Wybierając studia kieruj sie własnymi zainteresowaniami. Trudno powiedziec co lepsze bo każdy jest inny, ja np. wolałbym fizjoterapie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kawa Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Oba kierunki dość podobne przyszłościowo: z pracą jest średnio, bo wielu absolwentów, więc trzeba się starać i walczyć. Generalnie fizjoterapia to praca często siłowa, dietetyka to gabinet. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Moim zdaniem dietetyk ma "smutną" prace jeśli piszesz o gabinecie. Praca fizjoterapeuty wydaje sie ciekawsza ale faktycznie bardziej fizyczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kawa Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Zależy, co kto lubi. Jedni wolą biegać, latać i dużo krzyku, inni wolą pomagac w zaciszu gabinetu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Dlatego pisze, ze nie mozna powiedziec ze dany kierunek jest lepszy to każdy powinien zdecydować sam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kawa Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Dokładnie, zwłaszcza, że niewiele o autorce wiemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Dlatego sama autorka powinna zdecydować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...