chemiczna Opublikowano 25 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2016 Gracie? Coś polecacie? Dla mnie to świetny sposób na spędzenie czasu ze znajomymi, wiele wieczorów tak nam zeszło. Lubię gry, w których trzeba pomyśleć, nie za proste, ale które nie rozbijają związków, wiec monopoly odpada;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 25 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2016 gramy, np w "kolejkę", w "zakład w Lublinie", "jenge" etc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agata Warywoda Opublikowano 30 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2016 "Kolejka" jest świetna! Ja ostatnio miałam też okazję wypróbować "Taboo" - jest rywalizacja, językowe potyczki i na pewno dużo emocji Polecam też "Dixit", "Story Cubes" i "Owijaj w bawełnę" - ta ostatnia w j. angielskim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 30 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2016 Uno jest proste i świetne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grażyna_Stok Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2016 A może coś bardziej ambitnego typu RPG karciane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chemiczna Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Ostatnio na imprezie u znajomych grałam w Magic the Gathering: Arena of the Planeswalkers. Nie wiedziałam ze powstała planszówka Magica:). Bardzo miło się grało, czas zleciał momentalnie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michu44 Opublikowano 28 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2016 Magic the Gathering: Arena of the Planeswalkers jest dostępne od roku czasu. Gra jest bardzo fajnie wykonana i potrafi wciągnąć Często uczęszczam na turnieje gier planszowych i mtg ma mocną pozycję, jak ktoś będzie miał okazję zagrać to osobiście zachęcam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek77m Opublikowano 5 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2016 MTG znam, o tej wersji też słyszałem ale jeszcze nie miałem okazji grać, choć rzeczywiście sporo opinii dobrych zbiera, widziałem chyba nawet ostatnio w empiku ale nie było okazji się przyjrzeć z bliska. Podobno jest prostsze niż klasyczny Magic, co akurat dla mnie jest zaletą, bo znajomych ciężko namówić na partyjkę magica, bo się wykręcają że trudny. Michu44 - a na jakie turnieje jeździsz? Uno też lubię, swego czasu często graliśmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bukatti Opublikowano 7 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2016 Ja polecam dla mnie absolutną rewelkę, czyli Ankh Morpork ze Świata Dysku. Superowy element blefu, do tego dobra mechanika i odpowiednia dawka losowości. Jeśli ktoś lubi trochę pogłówkować, to Cywilizacja V albo Agricola, absolutny majstersztyk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eela Opublikowano 21 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2016 no jasne, w skrable 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aczoks Opublikowano 12 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2016 Hahaha, u mnie monopoly też wywołuje masę kłótni. Ale i tak uwielbiamy w to grać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...