Agata Warywoda Opublikowano 23 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2016 Cześć! Witajcie! Jestem tu nowa Chciałabym dzielić się z Wami inspiracjami, materiałami, linkami itd. dotyczącymi wyboru studiów czy w ogóle kształtowania ścieżki edukacji i kariery, które przygotowuję w ramach projektu. Od czasu do czasu chciałabym również wrzucać nowości związane z Wyższą Szkołą studia.net/informatyka i studia z zarządzania w Rzeszowie. Mam nadzieję, że będą dla Was przydatne. Serdecznie pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 24 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2016 Cześć 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agata Warywoda Opublikowano 24 Lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2016 Cześć Witaj Łukasz, chciałam wysłać do Ciebie jako administratora wiadomość z zapytaniem, ale pojawia się komunikat, że jest to niemożliwe. Jak temu zaradzić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 24 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2016 Nie powinno byc problemu. Zaraz sprawdzę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...