karamba Opublikowano 22 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2016 Cześć, Tak jak w temacie, lepsza będzie ta na wydziale Metali Nieżelaznych czy na Inżynierii Metali i studia.net/informatyka Przemysłowej? Tylko nie mówicie żebym popatrzył na syllabusie, no patrzyłem i podobają mi się na obydwu wydziałach z tą różnicą że na WIMiIP jest projektowanie w CAD oraz według mnie lepsze studia drugiego stopnia (np.te elementy dla energetyki i lotnictwa). Na WIMiIP próg w pierwszej turze był około 560, miejsc wolnych jest 60% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 22 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2016 Nie rozumiem pytania. Lepsza wg jakich kryteriów? Wielkości toalet, ilości kurzu na półkach? Dla jednego ważna jest akredytacja dla innego lepsza oznacza łatwiejszy sposób na dyplom. Popatrz na specjalności może one Ci pomogą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karamba Opublikowano 22 Lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2016 Właśnie jak tak patrzę to te specjalności lepsze na WIMiIP (materiały dla energetyki i lotnictwa - ciekawe jak potem z pracą). Z drugiej strony na WMN jest Modern Materials, Design and Application - brzmi ciekawie. Po drugie, po co ograniczać się do metali nieżelaznych? Na WMN z tego co widzę to jest więcej chemii (to na plus ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 22 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2016 Wimiip wydaje sie byc ciekawszym rozwiązaniem ale to tylko kwestia preferencji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karamba Opublikowano 22 Lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2016 Jak się pytałem wszystkich znajomych co studiują albo studiowali na AGH to każdy mówił że WIMiIP jest lepszym wydziałem niż WMN. Cóż, zobaczymy czy się dostanę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 22 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2016 Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karamba Opublikowano 22 Lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2016 Dziękuję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 22 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2016 Daj znac jak bedą wyniki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...