krzysztofik46 Opublikowano 20 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2016 Witam. Czy może się ktoś wypowiedzieć na temat audiofonologii ? Dostałem się na Collegium Medicum do Bydgoszczy i nie wiem czy warto studiować ten kierunek ? Jak z pracą po tym kierunku ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 21 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2016 Hej, To bardzo niszowy kierunek dlatego prace masz tylko w wąskiej dziedzinie. Za to jest bardzo mało takich specjalistów. CM wiele zyskało po połączeniu z UMK i poczyniło wiele inwestycji. Moim zdaniem warto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysztofik46 Opublikowano 21 Lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2016 Dzięki za odpowiedź. Składałem jeszcze na dietetykę, elektroradiologię oraz biologię . Czekam na wyniki rekrutacji na tych kierunkach . Czy któryś z tych kierunków jest według Was bardziej przyszłościowy od audiofonologii ? Nie ukrywam , że do Bydgoszczy mam dosyć daleko ( aż 600km ) , ale jeżeli audiofonologia może być opłacalnym kierunkiem to może warto spróbować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 21 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2016 Moim zdaniem audiofonologia może dawać największe możliwości z tych kierunków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysztofik46 Opublikowano 21 Lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2016 Okej, jeszcze przemyślę to wszystko, ale najpewniej wybiorę właśnie audiofonologię . Jeszcze raz dzięki za pomoc ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 21 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2016 Spoko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arkon Opublikowano 21 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2016 A czy na uczelniach medycznych nie jest tak, że idzie się najpierw na jakiś ogólny kierunek, a potem wybiera specjalizację? Mój znajomy tak studiował na medycynie w Krakowie, może w Bydgoszczy jest inaczej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 21 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2016 Ale to nie medycyna, na medycynie tak jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysztofik46 Opublikowano 21 Lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2016 Dokładnie, tylko po medycynie wybiera się zazwyczaj konkretne specjalizacje, a na uczelniach medycznych jest wiele innych osobnych kierunków medycznych , które zajmują się przygotowaniem do konkretnych funkcji i czynności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 21 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2016 Dokładnie, studia medyczne to szeroka grupa kierunków www.studia.net/medyczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysztofik46 Opublikowano 21 Lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2016 A może ktoś wie na jakie studia magisterskie można iść po ukończeniu audiofonologii I stopnia ? Chodzi mi głównie o inne kierunki medyczne/przyrodnicze . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 21 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2016 Bardziej na kierunki techniczne, fizyczne. Myślę, że jak będziesz kończył studia za 3 lata to będzie już całkiem inna oferta kontynuacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysztofik46 Opublikowano 21 Lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2016 A myślisz, że na elektroradiologię dałoby radę rekrutować po ukończeniu tych studiów ? Bo ogólnie szczerze mówiąc obawiam się trochę fizyki, bo nie miałem rozszerzenia w LO z tego przedmiotu, choć wiem że na elektro też jest jej sporo.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 21 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2016 Na audiofonologii sporo jest fizyki. Nie chce Cię wprowadzać w blad. Zadzwon do działu rekrutacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysztofik46 Opublikowano 21 Lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2016 Ok, dzięki . Wiem właśnie, że na audiofonologii też jest fizyka , ale jestem dobrej myśli i raczej poradzę sobie, jeśli systematycznie będę się uczył. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kawa Opublikowano 21 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2016 Do fizyki, jak się przyłożysz i zrozumiesz, to będzie ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 21 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2016 Najważniejsza jest matematyka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...