werka78 Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Co kto lubi - ja akurat do Dominium chodzę właśnie dlatego, że na tle innych pizzerii wypadali najlepiej smakowo. A cena? Na pizzę nie chodzę codziennie, to raz. I do tego dochodzi jakość innych tematów. Bywaliśmy i w takich lokalach, gdzie pizza była niewiele tańsza, a na stół podawano nam najtańszy keczup w opakowaniu własnym. Kwestia oczekiwań. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2016 To po co pytasz? Czyżby spam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
standa Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Gdzie w mojej wypowiedzi było coś takiego? Za każdym razem piszę, że nie wiem czy jest dobra i pytam czy Ty wiesz czy jest dobra. Coś z tego się nie zgadza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Uważam, że jest wiele dobrych pizzeri i wcale nie trzeba płacić za markę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kierownica Opublikowano 14 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2016 Taka informacja się przyda. Wybieram się do Zakopanego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beatka Opublikowano 2 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2017 Najlepsze jedzenie jest w restauracji Monte Rosa ul Nowotarska 8 Wyśmienite jedzenie i pizza jak we Włoszech ,smaczna ,w różnych smakach .Jadam tam zawsze jak jestem w Zakopanem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stasek Opublikowano 8 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2022 Update 2022 - jakby ktoś tu jeszcze czasem zaglądał Mieszkaniec zako, część restauracji znam od kuchni... Polecić mogę co do pizzy: Cristina, Tunel Na dowóz squadrato (neapolitańska) i fucking good Dania regionalne i nie tylko: Heart by Amaro (taniej niż u niego w wawie), zakopiańska, a Bąkowo zohylina wyżnio i niżnio to numer 1 w regionalnych Fajna miejscówka na obiad z widokiem - cafe tygodnik podhalański (ale długi czas oczekiwania na zamówienie) i góralski browar (mają swoje piwo) a latem na dachu mają coś a'la beach bar, klimat prawie jak na plaży, każde wolne w sezonie to tylko tam Elo nasi, czegoś brakuje? Ino bez reklam swoich knajp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jayden.pfeffer Opublikowano 17 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2022 Jestem ciekawa, czy ktoś z Was na własną rękę lubi robić pizzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...