Ann57 Opublikowano 17 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2016 Przy rekrutacji na studia aby wybrać ścieżkę kształcenia należało wpisać w miejsce numeru świadectwa dowolny numer bo też zrobiłam. Po otrzymaniu wyników wprowadziłam je do systemu jednak nie zmieniłam numeru natury, mimo to status rejestracji wyświetlany był jako kompletny. Dopiero przy próbie wydrukowania podania zauważyłam błąd. W tej chwili rekrutacja jest zamknięta i nie mogę zmieniać danych. Czy rzutuje to w jakiś sposób na wyniki rekrutacji? Czy też wyniki matur zostaną pobrane na podstawie PESELu? Póki co nie mogę skontaktować się z uczelnią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 17 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2016 Ou faktycznie trudna sytuacja. Niestety obawiam sie, ze musisz poczekać do jutro i skontaktować sie z uczelnia. Może byc tak, ze potraktują to jako niepoprawne dane i odrzucą lub tez zaliczą i skierują do uzupelnienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...