karo97 Opublikowano 16 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2016 czy na studia Podyplomówki z marketingu i analityka biznesu jest dużo matematyki? czy te studia będą cięzkie dla kogoś przeciętnego z matematyki? który z kierunków jest bardziej przyszłościowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 16 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2016 A jaka to uczelnia? Nie ma duzo trudnej matematyki na tych kierunkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karo97 Opublikowano 16 Lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2016 A jaka to uczelnia? Nie ma duzo trudnej matematyki na tych kierunkach UŁ Obwiam się bo mature z matematyki napisane na 50 % ,więc nie wiem czy dam rade , a na zaliczeniach jest matematyka i Kierunek ekonomia itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 16 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2016 Pewnie, ze jest. Kierunek ekonomia jest bezproblemowa. Matematyka jest do zaliczenia. Do tego na pewno dojdzie Ci statystyka, która tez nie jest trudna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karo97 Opublikowano 16 Lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2016 Pewnie, ze jest. Ekonomia jest bezproblemowa. Matematyka jest do zaliczenia. Do tego na pewno dojdzie Ci statystyka, która tez nie jest trudna Który z tych dwóch kierunków mógłby Pan polecić jeśli jest ktoś słabszy z matematyki? Czy któryś z tych kierunków jest przyszłościowy i czy będę miała możliwość znalezienia dobrej pracy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 16 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2016 Na marketingu bedzie mnie liczenia. Przyszłościowy jest każdy kierunek jeśli mamy pomysł na siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karo97 Opublikowano 16 Lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2016 Na marketingu bedzie mnie liczenia. Przyszłościowy jest każdy kierunek jeśli mamy pomysł na siebie Dziękuje;) byłam przerażona kiedy zobaczyłam plan zajęć i zaliczenia na tych kierunkach, myślałam ,że matematyka jest tam trudna.Zastanwiałam się nad zmianą kierunku studiów... nadal to rozpartuje z obawy,że rzuciłam się na głęboką wode... chciałabym bardzo zaliczyc 1 rok który podobno jest najgorszy.. ale po tym co Pan napisał zastanawiam się.. może warto spróbować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 16 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2016 Nie przejmowałbym sie tym, ze sobie nie poradzisz. Studia to nowy początek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karo97 Opublikowano 16 Lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2016 Nie przejmowałbym sie tym, ze sobie nie poradzisz. Studia to nowy początek na jakich kierunkach mogłabym kontynuowac studia zarówno na jednym jak i na drugim kiernku na UŁ? bo niestety nie widze żeby były z tych kierunków studia II stopnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 16 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2016 Podyplomówki z zarządzania, Kierunek ekonomia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...