czmat Opublikowano 15 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2016 Witam,Mam dylemat. Mam trochę kilometrów do Dęblina ale rozważam studia cywilne - kierunek logistyka. Specjalności później są dosyć ciekawe, w Polsce mało tego jest, o ile jeszcze gdzieś można takie znaleźć. Pytanie brzmi czy taka kierunek logistyka w WSOSP dużo różni się od LOGISTYKI na innych uczelniach np. UE w Katowicach albo jakaś Politechnika i czy faktycznie po skończeniu takich studiów będzie się miało szanse na dobrą pracę np. na lotnisku itp.Druga kwestia to jak to wygląda w WSOSP. Studia cywilne są tak jakby w cieniu wojskowych? Rażąca jest ta dysproporcja itd.? Czy opłaca się jechać tyle km żeby studiować tam logistykę, jeśli mógłbym to mieć u siebie. Kwestia jest tylko tego typu, że w Dęblinie jest to typowo nastawiona kierunek logistyka LOTNICZA.Wydaje mi się to ciekawe i dosyć unikalne. Trochę zdziwiony jestem też tym, że praktycznie przyjmują każdego. To chyba nie najlepiej świadczy o szkole mimo, że zawsze WSOSP był dla mnie czymś "wyjątkowym". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 15 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2016 1. Nie różni sie duzo, to tez studia cywilne. Specjalnościami sie nie kieruj bo jest na nie osobna rekrutacja 2. Studia cywilne sa jak zwykle studia na innych uczelniach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...