emka00 Opublikowano 15 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2016 Otóż w tym roku rozpoczynam studia i złożyłam na te 3 kierunki. Dzisiaj dostałam sie na zarzadanie na Uniwersytecie Białostockim. Listy rekrutacyjne z dwoch pozostałych kierunkow zostana ogloszone 19.07 na Uniwersytecie Medycznym w Białymstoku Powaznie zastanawiam sie nad wyborem miedzy tymi 3 kierunkami. Mozecie cos doradzic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 15 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2016 Przyznam szczerze, że nie wiem czy kierowałaś się wybierając te studia. To 3 zupełnie inne działki. Powinnaś wybrać ten kierunek, który CIę najbardziej interesuje. Każdy z nich jest inny i po każdym jest inna droga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emka00 Opublikowano 15 Lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2016 Przyznam szczerze, że nie wiem czy kierowałaś się wybierając te studia. To 3 zupełnie inne działki. Powinnaś wybrać ten kierunek, który CIę najbardziej interesuje. Każdy z nich jest inny i po każdym jest inna droga Bo właśnie ciezko stwierdzic czym sie interesuję i w czym jestem lepsza/gorsza. Uczylam sie Studia na kierunku biologia rozszerzonej wiec zlozylam na medyczne kierunki, ale matematyka podstawowa wypadla mi dosc dobrze, wiec takze zlozylam na zarzadzanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 15 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2016 czyli Ty nie wiesz, a my mamy wiedzieć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emka00 Opublikowano 15 Lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2016 czyli Ty nie wiesz, a my mamy wiedzieć? Pytam tylko o opinie Co warto,a co nie waszym zdaniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 15 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2016 Jasne, że CI powiem. Moim zdaniem warto wybrać ten kierunek, który nas pociąga, ponieważ tylko ucząc się z pasją utrzymamy się na studiach i będziemy już na studiach szukać pracy, najlepiej w branży, ponieważ będziemy mieli ochotę to robić. Musisz znaleźć sposób na samą siebie i pomyśleć co chcesz robić w przyszłości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Helit Opublikowano 11 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2017 dietetyka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...