chrupek97 Opublikowano 14 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2016 Witam. Dostałem sie na studia zarówno na politechnice w Warszawie jak i Białymstoku. Mam dylemat dotyczący tego gdzie iść dalej. Informatyka Białystok lub kierunek logistyka Warszawa. Jeżeli chodzi o programowanie z informatyka miałem nie wiele wspólnego w liceum i ciekaw jestem czy sobie poradzę. Czytam opinie również o Logistyce i są one zróżnicowane. Niektórzy mówią ze łatwo się dostać( to prawda) ale gorzej utrzymać. Z 2 strony podobno pracodawcy patrzą jaka uczelnie skończyłeś. Jestem dość średnim uczniem 66 procent rozszerzenie z matematyki i 40 z fizyki. Gdyby ktoś doradził mi co mam zrobić byłbym wdzięczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 14 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2016 Sam musisz byc odpowiedzialny za swoją przyszłość. Nikt za Coebie życia nie przeżyje. 2 zupełnie inne kierunki. Wybierając kieruj sie tym co Ciebie bardziej interesuje. Faktycznie pewnie Warszawa ciągnie i przekonuje do siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chrupek97 Opublikowano 14 Lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2016 Chodzi mi o to gdzie są większe szanse abym sobie poradził Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 14 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2016 Inne kierunki. Każdy rodzi sobie inaczej z rożnymi przedmiotami. Ogólnie pewnie poziom zblizony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chrupek97 Opublikowano 16 Lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2016 A jeśli no ja juz zawiozlem papiery na Pw to można odwołać to telefonicznie czy trzeba jechać odebrać osobiście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 16 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2016 Osobiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...