poziomc64 Opublikowano 13 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2016 Cześć, Zastanawiam się nad wyborem kierunku studiów i mam pytanie czy wie ktoś lub posiada jakieś informacje o kierunku rachunkowość i controlling na UE w Krakowie, czy matematyka jest ciężka i wg kierunek lub jakiekolwiek informacje o tej uczelni ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 13 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2016 Matematyka cieżka nie jest ale jest jej na tym kierunku dużo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joanna Opublikowano 13 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2016 Matematyka, statystyka, ekonometria, metody ilościowe itp i całe studia tak, to finanse przecież Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 13 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2016 ale to nie jest zaawansowana geometria itd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joanna Opublikowano 13 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2016 Generalnie powinno dać się radę będąc na średnim poziomie z majmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 13 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2016 są wakacje, można się w razie czego podciągnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziomc64 Opublikowano 13 Lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2016 Matematyka, statystyka, ekonometria, metody ilościowe itp i całe studia tak, to finanse przecież Mam tego świadomość, ale ten kierunek jest na wydziale studia z zarządzania więc nie wiem co o tym myśleć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mementor Opublikowano 13 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2016 Takie kierunki są przeważnie podpięte pod takie wydziały. Da Ci to parę przedmiotów biznesowo finansowych Popatrz tez na prywatne uczelnie w Krakowie proponujące finanse i rachunkowość. Wykładowcy Ci sami a koszta dużo mniejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziomc64 Opublikowano 13 Lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2016 A macie jakieś info od ludzi z tego kierunku czy warto to studiować, jak z praca po tym kierunku i jaka atmosfera na uczelni ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 13 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2016 ja bym bardziej poszedł po prostu w ekonomie, ponieważ daje szersze możliwości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...