alxekxsaxndxra Opublikowano 8 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2016 Ma ktoś może pojęcie o powyższym zagadnieniu? Wydaje mi się to ciekawe, bo wiem, że są to studia wieloobszarowe, aczkolwiek chciałabym zaczerpnąć opinii kogoś kto ma informacje o tym z pierwszej ręki. Z góry dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 8 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2016 Ale o co pytasz? O ITS? Jest realizowany na każdym kierunku studiow. Masz do wyboru albo IOS albo ITS. Żeby miec ITS wystarczy miec do tego powód np praca lub dwa kierunki studiow. Wtedy mozesz sobie ustalać samodzielnie zaliczenia ale i tak musisz sie dogadać z prowadzącym. IOS to organizacja studiow, tutaj trzeba reprezentować uczelnie najlepiej na arenie międzynarodowej. Pozwala na samodzielne ustalanie zajęć i sposobu zaliczeń Nie wiem o co chodzi ze studiami wielobszarowymi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...