Karihm Opublikowano 8 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2016 Witam. Mam pytanie odnośnie kierunku geoinformacja, ktoś może studiował, coś słyszał, ma jakieś opinie na temat tego kierunku? Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 8 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2016 Hej, a co chcesz po tym robić? Jeśli masz pomysł na siebie i mozliwosci rozwoju to na pewno to dobry kierunek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karihm Opublikowano 8 Lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2016 Właśnie zastanawiam się nad tym co można po tym kierunku robić i liczę na jakieś podpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 8 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2016 Hehe wybierasz kierunek i po wyborze pytasz nas co mozna po nim robić http://www.studia.net/geoinformacja Poczytaj Kierunek oferowany przez UŁ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karihm Opublikowano 8 Lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2016 Czy ktoś powiedział, że to kierunek który wybrałem? Po prostu ciekawi mnie ta kwestia, na przyszłość chociażby, stąd moje pytania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 8 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2016 Moim zdaniem lepiej isc na geodezje i kartografie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...