Bartłomiej Skrzeczkowski Opublikowano 7 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2016 Część, szukam kierunku lub specjalizacji związanych z Marketingiem Internetowym. Zależy mi na niestacjonarnych studiach na terenie Warszawy. Co możecie mi polecić?Wczoraj złożyłem podanie do Wyższej Szkoły Menedżerskiej na kierunek Podyplomówki z zarządzania, specjalizację na 2 roku chcę wybrać: E-Marketing i Social Media. Co sądzicie o tej uczelni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojcikcyprian Opublikowano 7 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2016 Ja skończyłem studia ale też podłączam się bo właśnie byśle o emarketingu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 7 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2016 Podyplomówki z marketingu jako kierunek występuje w Łodzi, na Uniwersytecie Łódzkim. Weź pod uwagę, że mogą nie uruchomić danej specjalności. Niestety dotyka to często marketingu i co wtedy zrobisz? Podyplomówki z zarządzania wydaje się dobrym wyborem, uczelnia też dobra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartłomiej Skrzeczkowski Opublikowano 7 Lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2016 Niestety, ale właśnie na internecie ta uczelnie nie ma dużo pozytywnych ocen Jak nie uruchomia specjalizacji to rok zmarnowany w plecy bo zależy mi tylko na tej konkretnej. Niestety szukam już trochę i ciężko cos znaleźć w tym kierunku w Warszawie. Może ktoś coś słyszał? (Podyplomówki z marketingu Internetowy, E-Marketing, E-Biznes) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 7 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2016 myślę, że w Warszawie jest największy wybór studiów w Polsce. Moja rada jest taka. Idź na Podyplomówki z zarządzania, a z marketingu zrobisz sobie roczne studia podyplomowe, jeśli nie dostaniesz się na specjalność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartłomiej Skrzeczkowski Opublikowano 7 Lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2016 Znalazłem jeszcze to, jest ktos wstanie coś powiedzieć? Wygląda o wiele bardziej zachęcająco od WSM.http://www.uth.edu.pl/oferta-studiow/licencjackie/zarzadzanie/e-marketing-i-nowe-mediahttp://www.wseiz.pl/pl/studia/wydzial-zarzadzania/zarzadzanie/grafika-komputerowa-i-promocja-internetowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 7 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2016 ale to też jest specjalność. Nie kieruj się tym tak, już pisałem. Rekrutujesz się na kierunek i tego się trzymajmy. Czy brzmią te uczelnie bardziej zachęcająco? moim zdaniem nie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...