Firael Opublikowano 6 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2016 Witam!Potrzebuję pomocy w znalezieniu odpowiedniej uczelniWyniki matur :Polski - 60%studiuj matmę - 44%Angielski - 90%Geografia - 28Ukończyłem technikum informatyczne, egzamin zawodowy zdałem Chciałbym zapytać na jaką uczelnię mogę dostać się z moimi wynikami i czy wyniki egzaminu pomagają przy dostaniu się na kierunek.Interesują mnie uczelnie publiczne, najbardziej chciałbym studiować coś związanego z informatyką.Muszę iść w tym roku na studia ( taki wymóg ). Jeżeli z tymi wynikami nie dostanę się na informatykę to na jakie kierunki mogę się łatwo dostać ?Studia w Krakowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakub22010020 Opublikowano 6 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2016 To sa wyniki z podstawy? Nawet jak z rozszerzenia 44% to ciezko bedzie z informatyką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 6 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2016 Podsumowując informatyka w Krakowie na uczelni publicznej z wynikiem z matury 44%. Studia niestacjonarne. Jeśli chodzi o studia okoloinformatyczne to wszędzie wymagana jest dobra znajomość matematyki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Firael Opublikowano 7 Lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2016 Niestety maturę zawaliłem, miałem wiele problemów rodzinnych i opuściłem się w nauce. Jestem dobrym informatykiem, pracuję w zawodzie, projektuję strony, piszę aplikacje i mam bardzo dużą wiedzę na ten temat, dlatego chciałem pójść w tym kierunku na studia. W tym roku muszę podjąć naukę na uczelni z osobistych powodów. Musi to być uczelnia państwowa. Może ktoś mi doradzić na co z takimi wynikami dostanę się bez największych problemów ? Kierunek może być obojętny, muszę po prostu podjąć naukę.Ewentualnie w przyszłym roku poprawię maturę i będę starał się dostać na informatykę.Z góry dziękuję za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 7 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2016 chcesz iść na studia na 1 rok? żeby Państwo płaciło socjal i Państwo płaciło za studia, których nie ukończysz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Firael Opublikowano 7 Lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2016 Nie potrzebuję socjala, stać mnie na utrzymanie mieszkania i życie. Muszę rozpocząć studia w tym roku ze względów osobistych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 7 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2016 To idż na uczelnie publiczną na studia niestacjonarne, wtedy np. jest szansa dostać się na informatykę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Firael Opublikowano 7 Lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2016 muszą to być studia dziennie niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 7 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2016 to trudno coś doradzić, to trochę tak jak miałbym Ci doradzać w tym jak okraść podatników. Idź na pierwsze lepsze studia tam gdzie będzie II tura rekrutacji. Jeśli chodzi o kierunki okołoinformatyczne to bez dobrej matematyki nie polecam. Może warto przejrzeć ofertę studiów z studia z zarządzania. Jednak jak na 1 rok to byle co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...