mtek Opublikowano 4 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2016 Witam serdecznie. Proszę o opinie studiowania studia.net/informatyka na WSB , myślę nad specjalizacją Bezpieczeństwo Systemów Informatycznych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 4 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2016 znowu nowy wątek na ten sam temat? opinie są dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mtek Opublikowano 4 Lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2016 Jakie są przedmioty, czy w piątki też są zajęcia itp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 4 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2016 napisz do działu rekrutacji to CI wszystko napiszą. Kto na forum ma wiedzieć jakie są zajęcia w jednej z kilkuset uczelni w Polsce? nawet Ci pomogę: http://www.wsb.pl/gdansk/kandydaci/studia-i-stopnia/kierunki-i-specjalnosci/inzynieria-bezpieczenstwa-systemow-informatycznych-studia-inzynierskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mtek Opublikowano 4 Lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2016 tą strone to już dawno znalazłem ale dzieki dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 4 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2016 to o co jeszcze konkretnie pytasz? przecież możesz do nich napisać i wszystko Ci powiedza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joanna Opublikowano 4 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2016 Widzę, że wyboru dokonałeś, ale jeszcze potwierdzenia szukasz czy dobry:) WSB to fajna, godna polecenia uczelnia a kierunek przyszłościowy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mtek Opublikowano 4 Lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2016 Głównie mi chodzi w jakich godzinach są zajecia i czy zajecia sa w piatki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...