poiue Opublikowano 3 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2016 Witam, jakiś czas temu podjąłem decyzję o zmianie kierunku studiów, obecnie studiuję na UMK w Toruniu. Planuję zrezygnować ze studiów jakoś w tym tygodniu. Dodam, że w związku z tymi planami nie zdawałem sesji, więc w usosie nie mam przy niektórych przedmiotach żadnych ocen. No i właśnie tutaj zrodziło mi się dzisiaj pytanie. Wiem, że w przypadku nie zaliczenia dwóch lub więcej przedmiotów na sesji i rezygnacji ze studiów trzeba za warunki zapłacić, ale co z mojej sytuacji? Skoro nie podszedłem do sesji i przy niektórych przedmiotach nie mam żadnych ocen to będzie się to liczyło jako warunki?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 3 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2016 Nie rozumiem pytania. Przecież rezygnujesz ze studiow to dlaczego masz płacić za poprawianie? Skoro nie poprawiasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poiue Opublikowano 3 Lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2016 A więc nie będę musiał płacić za niepisanie sesji? Jedyne co muszę zrobić to złożyć pismo o rezygnacji w dziekanacie, oddać legitymację i dostać obiegówkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 4 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2016 Dokładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joanna Opublikowano 4 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2016 A jaki masz dalszy plan? Zmiana Wydziału, Uczelni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 4 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2016 własnie, jaki kierunek na jaki zmieniasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...