Piotr_tracy Opublikowano 1 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2016 Cześć, mam do Was prośbę o pomoc szukam kierunku studiów, na których dowiem się nieco więcej na temat "sprzedaży". Mieszkam w Trójmieście od 3/4 lat, pracowałem już jako pełnomocnik handlowy, przedstawiciel handlowy, sprzedawca b2b, b2c, tele~ i w tym kierunku chciałbym dalej się rozwijać. Coaching, szkolenia i szkołę życia mam ale potrzebuję jeszcze się pouczyć 3 lata (renta rodzinna). Najlepsze rozwiązanie- studia licencjackie. 3 letnie studia licencjackie w kierunku prowadzącym mnie do podwyższenia swoich umiejętności sprzedażowych o dziwo trudno znaleźć. Jedyny kierunek który znalazłem to psychologia w biznesie. Fakt- przyszłościowy (myśląc, że założy się w przyszłości własną firmę) ale teorii, praktyk sprzedażowych, psychologi sprzedaży, marketingu jest raczej mało. http://www.studia.swps.pl/sopot/pierwszego-stopnia/psychologia/w-biznesie.html Czy może ktoś z Was, wie gdzie bym się odnalazł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 1 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2016 Do sprzedaży nie sa potrzebne studia a wystarcza kursy sprzedażowe. Odnajdziesz sie na pewno w marketingu czy zarządzaniu, czy tez psychologii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr_tracy Opublikowano 2 Lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2016 potrzebuję jeszcze się pouczyć 3 lata (renta rodzinna) Skoro muszę, to w sumie warto by było uczyć się czegoś co przyda mi się w życiu zawodowym. (za szkolenia/kursy nie dostanę renty- interesują mnie tylko studia I stopnia/licencjackie) Sprecyzuję pytanie: Czy zna ktoś jakiś kierunek studiów w Trójmieście mocno związany z szeroko rozumianą sprzedażą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 2 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2016 Napisałem. ZarzadZanie i Podyplomówki z marketingu, pomagają w sprzedaży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joanna Opublikowano 13 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2016 Przy wyborze kierunku zgodnie z Twoim pytaniem polecam Ci ten artykuł: http://www.studia.net/zawody/7469-specjalista-ds-sprzedazy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 13 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2016 koniecznie zerknij Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...