Mati123 Opublikowano 30 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2016 Witam mam problem poniewaz brakuje mi okolo 5/6 punktow na informatyke i ekonometrie na SGGW . Wiec mam pytanie czy jest sens startowac .. Troszke tez nie rozumiem tych progow bo nie wiem czy liczba 61,6 jest liczona wraz z lista rezerwowa czy nie Dziekuje z gory za pomoc. http://maturzysta.sggw.pl/progi-punktowe/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 30 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2016 Moim zdaniem warto, liczba jest bez rezerwowych. Wiele osob składa na wiele kierunków a SGGW nie zawsze jest pierwszym wyborem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joanna Opublikowano 30 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2016 A często też składją na SGGW i inne uczelnie i później może się okazać że dostaniesz się bez problemów:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 30 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2016 własnie o tym piszę, dlatego przy takich 5-6 punktach warto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mati123 Opublikowano 30 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2016 Dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...