nigello Opublikowano 29 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2016 Witam, właśnie zakończyłem swój drugi rok Automatyki i Robotyki na PWr. Naszło mnie jednak jakoś, aby wycisnąć więcej z siebie i spróbować wystartować z czymś innym. Planuje dokończyć inżynierkę na AiRze, potem też dokończyć drugi kierunek, a magisterkę robić z tego, co bardziej mi się spodoba. Na razie jednak nie mogę się zdecydować jaki kierunek wybrać. Byłbym wdzięczny jakby ktoś obeznany z rynkiem pracy podpowiedział co w połączeniu z AiRem sprawi, że pracodawcy będą się bić, abym u nich pracował Super by było jakby ten kierunek miał jak najwięcej kursów podobnych, które mógłbym sobie przepisać, bo łączenie tak trudnego kierunku z jeszcze jednym może być ciut czasochłonne, ale to już tylko takie dodatkowe marzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 30 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2016 Po co Ci dwa zbliżone kierunki? To nic nie daje. Co warto zrobic? Na pewno studia filologiczne. I tak ja bym postawił na doświadczenie i wolny czas przeznaczył na prace Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joanna Opublikowano 30 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2016 Hahaha ładnie jest pomarzyć o tym że się będę o nas bić, podoba mi się to! A tak na poważnie to podczas studiów na AiR zgłoś się do biura karier i sam wtedy ocenisz jakie jeszcze wykształcenie ci się przyda aby "ciąć rynek pracy" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 30 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2016 dokładnie, przejrzyj rynek pracy i zobacz co jest potrzebne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nigello Opublikowano 1 Lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2016 Po co Ci dwa zbliżone kierunki? To nic nie daje. Co warto zrobic? Na pewno studia filologiczne. I tak ja bym postawił na doświadczenie i wolny czas przeznaczył na prace Dlaczego nic nie daje? Mógłbym poszerzyć i poprawić swoje umiejętności z AiRu o pokrewne tematy, które mogą mi się przydać nawet w pracy automatyka. Zastanawiam się nad energetyką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 1 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2016 Mozes to zrobic na rocznych podyplomowych, po co od razu robić studia od nowa? To nic nie da. A wolny czas przeznaczyć na dorywcza prace Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...