user12345 Opublikowano 29 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2016 Witam, chcę się zapytać o ocenę na dyplomie. Na mojej uczelni liczy się średnia ocen z całego okresu studiów i praca inżynierska. Chcę się dowiedzieć czy do tej średni ocen są liczone dwóje za niezdanie w pierwszym terminie czy może tylko oceny pozytywne. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 29 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2016 Liczy się średnia 2 i ocena z poprawki, więc wszystkie oceny brane są pod uwagę, również 2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joanna Opublikowano 29 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2016 A to nawet nie wiedziałam że tak jest, myślałam że jak się przedmiot poprawi to tylko ta końcowa ocena się do średniej liczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 29 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2016 liczą się obie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grażyna_Stok Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Według mnie jest to po prostu fair w stosunku do osób, które nie mają w ogóle poprawek i dobre oceny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2016 dokładnie, jest to uczciwe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...