mtek Opublikowano 28 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2016 Witam. Mam pytanie na jakim kierunku sobie poradze z takimi wynikami matury Wyniki matury(wszystko podstawa) matematyka- 54% agnielski- 48% polski- 77% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 29 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2016 Obecnie jest prawie 1000 kierunków studiow, rozumiem ze mam wymieniać te na których sobie poradzisz? Myśle, ze bez matmy odpadaja techniczne i chemiczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joanna Opublikowano 29 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2016 Wyjdź od zainteresowań i przejrzyj pod tym kontem kierunki: http://www.kierunki.net/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 29 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2016 Dokładnie, nikt przecież nie wie co Cię interesuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joanna Opublikowano 29 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2016 A to matura tegoroczna? Masz już wyyniki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 29 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2016 tylko podstawa z matmy bardzo ogranicza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mtek Opublikowano 29 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2016 Matura byla rok temu na starych zasadach. Interesuje mnie informatyka komputery praca w biurze z papierami cos takiego. Wiec jak z ta studiuj matmę gdzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 30 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2016 Mozesz isc na informatyka na uczelnie niepubliczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mtek Opublikowano 30 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2016 Przykład takiej uczelni ? Właśnie WSB Gdańsk ? Na niepublicznej aż tak nie patrzą na wyniki matury ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 30 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2016 Nie niepublicznych uczelniach (z wyjątkiem kilku) przyjmują wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mtek Opublikowano 30 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2016 Czyli takim przykładme uczelni może być WSB tak ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 30 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2016 tak, jak najbardziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mtek Opublikowano 30 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2016 Super dzięki. Mam jeszcze pytanie czy np po ukonczeniu studia.net/informatyka ze specjalnością bezpieczeństwo systemów informatycznych mogę pracować np w urzędzie miasta, albo np w gminie w jakimś dziale w którym przyjmuje wnioski np 500+, taki pracownik socjalny. Czy żeby pracować na takich stanowiskach trzeba mieć skończozne np Podyplomówki z zarządzania i po informatyce nie mogę tam pracować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 30 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2016 Żeby tam pracować nawet nie potrzeba studiów, więc nie powinno być problemu. Tylko trochę słabo pracować w urzędzie po informatyce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mtek Opublikowano 30 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2016 Wiem wiem, tylko pytam orientacyjnie przyszłościowo prywatne sprawy Ale skoro można to spoko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 30 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2016 Mozna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mtek Opublikowano 30 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2016 Jeśli każdy dostaje się na niepubliczną więc pytanie, czy jest mniej nauki, łatwiej zaliczyć przedmiot na WSB niż na UG ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 30 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2016 Nie do końca, pewnie łatwiej ale to tez związane jest z tym, ze często pracodawcy patrzą na uczelnie niepubliczna gorzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...