Sendilkem Opublikowano 28 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2016 Witam, zastanawiam się nad studiami na WAT w cywilu. Kierunki inżynieria bezpieczeństwa technicznego lub kierunek logistyka. Może ktoś opowiedzieć o atmosferze, wykładowcach itp rzeczach związanymi ze studiowaniem na tej uczelni? Oraz opinie odnośnie samych kierunków? Będę bardzo wdzięczny za każdą pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 29 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2016 WAT to bardzo dobra solidna uczelnia. Tylko co po takich studiach cywilnych z inżynierii bezpieczeństwa robić? kierunek logistyka wydaje sie byc tu lepszym wyborem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joanna Opublikowano 29 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2016 Znam uczelnię i polecam ją gorąco. Wat jest jak politechnika i wysoko punktowany u pracodawców. Moim zdaniem oba kierunki są ciekawe i godne polecenia pod względem przyszłości, kieruj się zatem tym co bardziej Tobie pasuje:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 29 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2016 Dokładnie, ja polecam logistykę, ale raczej kieruj się tym co CIe interesuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sendilkem Opublikowano 30 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2016 No właśnie z tą inżynierią bezpieczeństwa jest ten problem że nie mam pomysłu co mógłbym robić ale sam program studiów mi się podoba. A ten kierunek jest tylko I stopnia. A z drugiej strony na logistyke teraz idzie bardzo dużo ludzi a że kierunek łatwy to wiekszość kończy i też może być ciężko z robotą po tym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 30 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2016 kierunek logistyka nie jest łatwym kierunkiem, a daje moim zdaniem większe możliwości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...