schatzi Opublikowano 23 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2016 Gdzie najlepiej studiować finanse w Warszawie? Uczelnia publiczna/niepubliczna? Czy tylko "SGH" się liczy? Ważne są dla mnie wszelkie opinie. Dodam, że interesuje mnie tryb niestacjonarny.Publiczne- UW, SGH, SGGWNiepubliczne- ALK, Łazarski, Vistula, Vizja, SAN, UTH, Wszechnica Polska, Wyższa Szkoła Handlu i Finansów Międzynarodowych, Wyższa Szkoła Społeczno- Ekonomiczna, Wyższa Szkoła Menedżerska.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 23 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2016 Hej, co to za pytanie? Przecież to Ty będziesz tam studiował nie my. Warto pojechać na targi i dni otwarte żeby samemu sie przekonać co Ci bardziej pasuje. Pewnie ze UW czy SGH maja najwieksza renomę ale inne uczelnie tez sa dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
schatzi Opublikowano 24 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2016 Pytanie jak każde inne. Chciałabym poznać opinie szczególnie na temat uczelni prywatnych. Bez problemu dostałabym się na każdą z wymienionych uczelni, ale jakoś do gustu pod wieloma względami przypadły mi np. Łazarski czy Vistula. Chcę tylko wiedzieć jak to później wygląda. Czy pracodawcy nie patrzą inaczej na takich studentów z prywatnych uczelni? Czy jednak warto zacisnąć zęby i iść za wszelką cenę na SGH czy UW ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 24 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2016 Na pewno warto iść na SGH czy UW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paulina Ko Opublikowano 22 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2017 Dnia 24.06.2016 o 14:45, Łukasz napisał: Na pewno warto iść na SGH czy UW prywatne mają gorsze opinie? trudniej po nich znalezc prace? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 22 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2017 różnie z opinią bywa, wybrać uczelnie prywatną trzeba w sposób szczególny. Są uczelnie prywatne które mają dobre opinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paulina Mastalerz Opublikowano 3 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2017 Dnia 22.08.2017 o 15:31, Łukasz napisał: różnie z opinią bywa, wybrać uczelnie prywatną trzeba w sposób szczególny. Są uczelnie prywatne które mają dobre opinie Te dwie Łazarski i Vistula pojawiają sie wysoko w rankingach, na nich tez warto polegać. Na Vistuli są ponoć ciekawe praktyki juz w trakcie studiowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 3 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2017 rankingi to sprawa drugorzędna, nie polecam się nimi kierować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...