Kinga Kusz Opublikowano 23 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2016 Dzień dobry, ]piszę do Państwa z prośbą o pomoc i udzieleniu rady. Od października chciałabym rozpocząć studia dzienne na kierunku Ochrona Środowiska na SGGW, aktualnie studiuje zaocznie leśnictwo na SGGW i od października będę na trzecim Proszę Was o udzielenie mi rad czy uda mi się pogodzić te dwa kierunki razem? Czy ochrona środowiska jest za ciężka aby połączyć to z drugim kierunkiem zaocznym? )]Czy to dobry pomysł aby wraz z leśnictwem połączyć ochronę środowiska w ramach poszerzenia swojej wiedzy? ]Serdecznie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 23 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2016 Hej, nie jest ciężka i śmiało mozna ja pogodzić z innym kierunkiem pytanie tylko czy jest Ci potrzebna? Dwa kierunki na zaocznych to jednak trochę duzo a do tego dochodzi obrona na pierwszym kierunku. Nie pisz proszę kolorując tekst, jeśli go skąd kopiujesz używaj notatnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kinga Kusz Opublikowano 23 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2016 Ochronę środowiska chciałabym studiować dziennie na SGGW gdzie aktualnie studiuje leśnictwo zaocznie i zastanawiam się czy uda mi się to pogodzić ze studiami zaocznymi , gdzie będę wtedy na trzecim roku, mam 5 zjazdów w semestrze i raz w miesiącu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 23 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2016 Nie powinno byc wielkiego problemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kinga Kusz Opublikowano 23 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2016 Dziękuję bardzo za udzielenie mi odpowiedzi, pomoże mi to w podjęciu decyzji Serdecznie pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 23 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2016 Proszę bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...