Hwk Opublikowano 15 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2016 Witam. Być może głupie pytanie z mojej strony, ale w tym roku zaczynam studia i zżera mnie ciekawość. Jak to jest z tytułowymi urządzeniami na studiach? Z opowieści znajomych często słyszę, że na wykładach bardzo duża część studentów korzysta z tego, nie zadowalając się kartką i długopisem. Zdaje sobie sprawę, że może to zależeć również od uczelni i wykładowcy, ale tak ogólnie - jak to wygląda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 15 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2016 Mozesz spokojnie korzystać na wykładach, na ćwiczeniach już raczej nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joanna Opublikowano 16 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2016 Teraz częsciej spotkasz na wykładach kolegów z elektroniką w ręku niż z kartką, co kto woli:) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hwk Opublikowano 16 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2016 Szczerze to nie planuje używać, kartka i długopis wydają mi się niezastąpione.. Chociaż komputer do matury okazał się bardzo pomocny Teraz częsciej spotkasz na wykładach kolegów z elektroniką w ręku niż z kartką, co kto woli:) Myślałem, że to zwykłe bajki, a tu proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artmedia9 Opublikowano 26 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2016 Na UJ na ćwiczeniach też sporo osób notuje na laptopach i jeszcze nie spotkałem ćwiczeniowca, który by tego zabraniał. Ale moim zdaniem, jeśli ktoś jest wzrokowcem to pisanie notatek ręcznie pozwoli mu się lepiej skupić i więcej zapamięta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 26 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2016 Pisanie ręczne ułatwia jednak pisanie na komputerze jest najbardziej uniwersalne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ferdek120 Opublikowano 6 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2016 u mnie na studiach to było normalnie i nikt nikomu nic nie mówił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
judytaber Opublikowano 12 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2017 Jednak kartka i długopis są niezawodne, komputer czy tablet może się zawiesić itp a tutaj nie ma tego problemu, jednak co kto woli, u mnie na uczelni nie było z tym problemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kawa Opublikowano 12 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2017 Długopis może się wypisać... Ja np dużo szybciej piszę elektronicznie niż na papierze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 12 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2017 Bateria może się wyczerpac ja też wolę pisać elektronicznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...