Miłosz Szkudlarski Opublikowano 10 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2016 Chcesz studiować na wyspie, która powszechnie uważana jest za jedno z najlepszych miejsc do życia na świecie? Zależy Ci na bogatej ofercie bezpłatnych studiów prowadzonych w języku angielskim? A do tego chciałbyś mieć możliwość swobodnego „dorobienia sobie” do stypendium? Nic prostszego, wystarczy wyjechać na studia na Maltę! Piękne krajobrazy, wyborna kuchnia, słoneczna pogoda i całkowicie niezrozumiały język maltański w gratisie;-) Szczegóły znajdziecie tutaj: studia na Malcie (kompendium wiedzy dla kandydatów) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 9 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2016 Marzenia trzeba realizować, szczególnie na studiach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kkochan Opublikowano 17 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2016 Moja kuzynka była na Malce. Generalnie bardzo fajnie się tam studiuje. Poziom jest wysoki. Bardzo dobrze wygląda nauka języków obcych. Jednym słowem warto tam się wybrać i z tego co słyszałem, życie jest absolutnie na wysokim poziomie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joanna2323 Opublikowano 20 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2017 Hej właśnie jestem maturzystką i nadszedł ten moment wyboru studiów. Byłam na Malcie i mogłabym dostać więcej informacji o studiach tam ? Jakie są wymogi, progi aby dostać się na te studia ? Czy certyfikat znajomości języka angielskiego jest obowiązkowy ? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 20 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2017 Przeczytaj artykuł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ygrek Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Nawet jakby nie był, to angielski na pewno się przyda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...