pishu Opublikowano 3 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2016 Witam. Jestem zainteresowana studiami zaocznymi na kierunku pedagogika. Jednak mam sporo obaw, boję się,że mogę sobie nie poradzić. Czy jest może na forum osoba, która studiuje owy kierunek i chciałaby się podzielić swoimi refleksjami, doświadczeniami? Bardzo lubię kontakt z dziećmi i zawsze chciałam uczyć w szkole,ale jestem trochę nieśmiała i mam problem z wygłaszaniem czegoś przed większą publicznością. Czy to może być duża przeszkoda? Czy mogę sobie przez to nie poradzić? Czy na studiach jest dużo takich zadań, w których muszę coś wygłosić przed ludźmi ? Czekam na opowiedź i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 3 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2016 Na studiach nauczysz się wystąpień publicznych. Studia na kierunku pedagogika nie należą do szczególnie wymagających więc nie powinnaś mieć obaw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...