chrupek97 Opublikowano 31 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2016 Witam. Wiadomo że już po maturach i większość maturzystów juz zna miejsca, gdzie chcą studiować. Mają już jakieś plany. Gorzej jest ze mną, nadal nie wiem co chce w zyciu robić. Także chciałbym się was tutaj poradzić na jaki kierunek iść. Plany były ambitne bo chciałem iść na studia pozarnicze, później jakaś politechnika a ostatecznie plan awaryjny, AWF. Obawiam się ze to ostatnie może wypalić stąd chce zapytać o poradę was. Z matematyki jestem dość dobry ale gorzej z fizyka. W ostateczności mogłaby być. Informatyka kompletnie odpada. Także pytanie, jaki kierunek polecacie aby w przyszłości nie narzekać? Z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 31 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2016 Wybrać kierunek zgody z własnymi zainteresowaniami. Bez względu co będziesz studiował jeśli będziesz to lubił to chocbys zarabiał trochę mniej od innych to Ty będziesz szczęśliwy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...