marek77m Opublikowano 20 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2016 Czy ktoś wie czy takie połączenie nie będzie mialo kafastrofalnych skutków? Wyjeżdżam do znajomych na weekend, na pewno bęzie grill i piwko, a leków nie mogę odstawić bo chyba bym siedział tylko z chusteczkami więc też żadna zabawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kawa Opublikowano 20 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2016 Leki na alergię, podobnie jak alkohol, działają zwalniająco na mózg, przez co możesz mieć szybciej objawy upojenia. Ponadto różne leki różnie działają na metabolizm alkoholu i vice versa. Jedno piwko ok, ale porządnie pić nie polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek77m Opublikowano 24 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2016 Popytałem w aptece i kupilem hitaxę fast, z tego co babeczka mówiła to ten lek można łączyć, w weekend wypiłem kilka piw i było ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...