Doge666 Opublikowano 16 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2016 Witam, myślałem nad wyborem studiów Automatyka i Robotyka, z matmy jestem całkiem dobry, jednak od początku gimnazjum do końca liceum miałem fizykę z tą samą nauczycielką (która niczego nie potrafiła nauczyć) więc jestem bardzo słaby z fizyki. Warto się pchać na AiR czy może lepiej jakaś informatyka? (wiem że "jeśli z matmą sobie radzisz z fizyką też będzie dobrze" ale jak narazie to nie działało ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 17 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2016 Warto sie pchać na AiR. Najważniejsza jest matematyka a fizyki sie nauczysz. Oczywiście jakieś podstawy musisz miec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doge666 Opublikowano 17 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2016 Hmm okej, a na jaką uczelnię powinienen startować? (koniecznie Kraków) Matura w tym roku była trudna i pewnie progi zostaną obniżone, ale mimo wszystko chciałbym się rozeznać gdzie mam szansę na bycie przyjętym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 17 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2016 To już Twój wybór Tu masz uczelnie ktore prowadzą ten kierunek w malopolsce www.Krakow.studia.net/automatyka-i-robotyka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...