Agnieszka Jagielska Opublikowano 15 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2016 Hejka Kochani Mam dylemat dotyczący wyboru miasta na studia. Mianowicie chcę iść na pielęgniarstwo. Gdzie będzie mi lepiej pod względem uczelni, perspektyw? Akurat to, że Wrocław jest ładniejszym miastem mnie nie przekonuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 15 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2016 Dział przedstaw sie nie służy do takich pytań. Przeniosłem. Miasto to tylko kwestia Twoich preferencji. Zarówno w Łodzi jak i we Wrocławiu zdobędziesz dobre wykształcenie na tym kierunki. Pytanie gdzie jest wiecej miejsc pracy albo gdzie za 5-6 lat bedzie wiecej miejsc pracy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kawa Opublikowano 15 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2016 Wiem tylko, że studenci lekarskiego znacznie lepiej opisują studiowanie we Wrocławiu. Lepsze podejście do studenta, nowocześniejsze metody egzaminowania itp. Nie wiem, na ile to przeklada się na pielęgniarstwo, ale część wykładowców i asystentów jest ta sama. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 15 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2016 Uniwersytet Medyczny w Łodzi tez jest godny polecenia. Byłem na tej uczelni wiele razy i mnie np przekonuje do siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monika_0497 Opublikowano 16 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2016 Wydaje mi się, że powinnaś rozważyć opcję pracy w tych miejscach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 16 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2016 Warto przeanalizować obecny rynek pracy. Łódź jest ogromnym miastem, prawie 800 000. Wrocław za to się rozwija Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...