wikis966 Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Cześć ! Chciałam zapytać jak wygląda filologia angielska na Uniwersytecie Wrocławskim? Obecnie jestem na pierwszym roku anglistyki na UAM ale chce się przenieść. Czy warto ? Jaki jest tam poziom? Nie będę żałować? Proszę opiszcie filologię ang na UWR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnieszka Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2016 A jaki jest powód, że chesz się przeniaść? UAM to świetna uczelnia i z pewnością UWr r ownież, tylko czy stało się coś konkretnego dlaczego chcesz się przenieść? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wikis966 Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Chodzi o to , że mój chłopak jest w Opolu i chciałabym być bliżej niego. Jeśli jemu nie uda się przenieść do Poznania to ja spróbuje do Wrocka. Poza tym filologia ang na UAM wykańcza psychicznie... Radze sobie dosyć dobrze ale nie wychodzę z książek. Wiem , że to taki typ studiów. Poza tym mieszkam w Kielcach i mam bardzo daleko do Poznania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnieszka Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Myślę, że jak coś to będziesz zadowolona ze studiów na UWr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Na UWr bedzie taki sam poziom jak na UAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wikis966 Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Na jakiej podstawie tak twierdzisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Uczelnie sa na podobnym poziomie, dodatkowo filologia angielska to trudny kierunek Przeniosłem do odpowiedniego działu bo dział przedstaw sie nie służy do takiej dyskusji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...