RDWN Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Witam. Otóż chodze do technikum inf. dokładnie za tydzień piszę maturę i jestem zainteresowany informatyką w Warszawie. I mam kilka pytań: 1. Na którą uczelnie publiczną łatwiej się dostać? Czy będę mial problemy z ilością punktów do rekrutacji? Niestety z matmą jest u mnie średnio, wyniki z próbnych matur na poziomie 50%, niestety poziom nauczania w szkole do ktorej chodzę jest łagodnie mówiąc do bani. Z rozszerzenia zdaję tylko angielski. Z tym akurat (jak i z j.polskim) nie ma najmniejszego problemu. 2. Czy jest sens skladania papierów na studia prywatne? Troche to kosztuje szczególnie w Warszawie, a i poziom nauczania na takich studiach może być niższy. Bardzo proszę o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnieszka Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Na początek poczytaj sobie o kierunku, a pod opisem znajdziesz wykaz wszystkich uczelni, które prowadzą Informatykę w Warszawie. Niestety matematyma na informatyce jest bardzo ważna i przyznam, że nie wiem gdzie masz szanse na przyjęcie z 50%. Zastanawiałeś się nad uczelnią niepubliczną? Jesli chodzi o poziom na niepublicznych to wszystko zależy jaka uczelnie wybierzesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Ze słaba matematyka na informatykę na uczelni publicznej mozesz sie nie dostać. Pozostają Ci uczelnie niepubliczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...