Kogutek Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Mam 3 pytania, czym różni się informatyka na wydziale EAIIB od IEIT na AGH? Czym różni się informatyka na uczelni technicznej( AGH) od studia.net/informatyka na uniwersytecie ( UJ)? Oraz jaki jest poziom na PK w porównaniu do ww. uczleni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Informatyka realizowana w ramach jednej uczelni na dwóch różnych wydziałach różni się podejściem do zagadnienia. Jeśli ktoś chce wybrać informatykę w automatyce to wybierze wydział o profilu mechaniczno-automatycznym, jeśli kogoś interesuje więcej zagadnień z czystej studia.net/informatyka i programowania to wybierze informatykę na UJ, jeśli podejście elektroniczne to znowu np. AGH ale inny wydział. Poziom na tych uczelniach jest naprawdę bardzo zbliżony i dość wysoki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kogutek Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2016 A jeżeli chcialbym zajmowac sie glownie programowaniem to ktory wydzial na AGH bedzie najbardziej odpowiedni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Myślę, że spokojnie możesz iść na UJ. Obojętnie, który wybierzesz wydział na AGH oba uczą programowania. Oba wydziały informatykę realizują na podobnym poziomie. To już Twoje preferencje, który wybierzesz. Mi osobiście bardziej podoba się EAIIB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...