Domkiee Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Hej zdecydowałam się na budownictwo, jednak nie wiem na której uczelni wybrać ten kierunek, takie czynniki jak odległość od domu nie grają roli, po prostu chcę wybrać taką uczelnię, żeby było mi tam najlepiej. Możecie jakąś doradzić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2016 www.studia.net/budownictwoTu masz wszystkie uczelnie w Polsce, ktore prowadzą ten kierunek. Po prawej prezentacje. Porównaj sobie.Wiadomo, ze przewagę maja takie ośrodki jak Gdansk, Krakow, Warszawa, Wrocław czy Poznan ze względu na mozliwosci po studiach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian Szczęsny Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Warto wiedzieć, że budownictwo można studiować nie tylko na Politechnikach, ale też na niektórych Uniwersytetach Przyrodniczych (np. we Wrocławiu) oraz na PWSZ-ach, ale i na niektórych uczelniach niepublicznych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2016 We wspomnianym linku są wszystkie uczelnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...