Weerooniikaa Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Witam. Chciałabym się dowiedzieć co myślicie o studiowaniu bezpieczeństwa wewnętrznego na WSB (Wyższa Szkoła Bankowa), liczę na to,że są tu osoby które studiują ten kierunek właśnie tam i powiedzą mi coś więcej. Chodzi mi najbardziej o poziom trudności i jaką specjalność najlepiej wybrać? Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Specjalność jest mało istotna. Jeśli chodzi o uczelnie prywatne to WSB jest na pewno bardzo solidna uczelnią. A co chciałbys robić po bezpieczeństwie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Weerooniikaa Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Chciałabym pracować w policji lub w jakiejś innej instytucji. Nie koniecznie chodzi mi o pracę jako funkcjonariusz ale również w ' pracy papierkowej' właśnie w tego typu instytucjach. Czy po tych studiach mam takie możliwości? Specjalność jest mało istotna. Jeśli chodzi o uczelnie prywatne to WSB jest na pewno bardzo solidna uczelnią. A co chciałbys robić po bezpieczeństwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Raczej małe. Lepiej zrobic administracje lub jakiś inny kierunek studiow. Nie mowię, ze to złe studia ale do pracy w policji przyjmują bezpośrednio nawet bez studiow a do pracy papierkowej biorą emerytowanych służbistow lub po prawie lub administracji. Po bezpieczeństwie tez biorą ale to nie daje Ci specjalnej przewagi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Weerooniikaa Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Raczej małe. Lepiej zrobic administracje lub jakiś inny kierunek studiow. Nie mowię, ze to złe studia ale do pracy w policji przyjmują bezpośrednio nawet bez studiow a do pracy papierkowej biorą emerytowanych służbistow lub po prawie lub administracji. Po bezpieczeństwie tez biorą ale to nie daje Ci specjalnej przewagi A jakie mam jeszcze perspektywy na przyszłość po tych studiach? W sensie gdzie jest większa możliwość otrzymania pracy po tym kierunku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Weerooniikaa Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Czytałam gdzieś,że po tym kierunku mam dodatkowe kilka punktów jeżeli chciałabym się dostać do policji, to prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Nic nie wiem na ten temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...