Gość Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Hej! Rzucam studia medyczne i chcę iść na informatykę. Nie mam matury z matmy (studiowałem farmację i medycynę) a z Studia na kierunku biologia, chemii, fizyki. Z racji wieku nie chcę tracić ciągłości w studiowaniu. Na jakich uczelniach mam możliwość dostania się na informatykę bez matematyki? Zależy mi bardziej na studiach dziennych, niż zaocznych. Mogą być płatne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Wszystkie uczelnie prywatne dają Ci możliwość podjęcia takich studiow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian Szczęsny Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2016 A może warto pomyśleć o fizyce medycznej na politechnice - np. PW albo uniwerku np. UG? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Prywatne. OK. A z państwowych uczelni? Widzę, że na UwB można studiować informatykę z fizyką na maturze (biorą jeden przedmiot spośród matmy, studia.net/informatyka i fizyki). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Dobrze, ze zdawałeś ta maturze fizyki to Ci jeszcze daje jakieś szanse dostać sie na publiczna uczelnie. A jak dobrze zdałes ta maturę z fizyki? Na informatyce jest duża konkurencja ale z fizyka jest szansa sie dostać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...