Palahdy Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Witam, jestem po projektowaniu ubrań i całkiem dobrze się w tym czuję, a podobno nawet nieźle mi idzie i ubrania są chetnie kupowane. W związku z tym chcę otworzyc butik, ale żeby obrót byl przyzwoity poza swoimi sztukami chcę zamawiać hurtem jakieś ciuszki, które będą modne i będą przyciągały młodzież do mojego sklepu. Wiem co jest na czasie, wiem jakie kroje mniej wiecej mnie interesują ale nie wiem jakie hurtownie stawiają na taki młodzieżowy look i przede wszystkim na to, żeby ubrania były bardzo dobrze skrojone i uszyte, żeby nikt nie mógł zarzucić mi nieprofesjonalizmu przy okazji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joanna Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Brawo TY! Miło słyszeć jak realizują się marzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Palahdy Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Dziękuję uprzejmie ale może przy okazji znalazłby się ktoś ze wskazówkami myślałem, że padnie kilka propozycji dzięki którym będę miał jakieś porównanie, tymczasem tu jak tu, ale nawet na forum hurtowym nikt mi nie odpowiada :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...