Rusycystka97 Opublikowano 23 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2016 Cześć wszystkim! Jestem nowa zarowno tutaj, jak i na moim wymarzonym kierunku studiów - w tym roku zaczęłam studiować filologię rosyjską i muszę przyznać że po sześciu miesiącach i pierwszej sesji wciąż jestem zupełnie zajawiona na punkcie swojej dziedziny. Mam tylko nadzieje, że nie wykończą mnie zawiłosci rzeczywistosci akademickiej. :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 23 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2016 Cześć, to super, że cieszysz się ze swojego wyboru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnieszka Opublikowano 24 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2016 Witamy na forum i zapraszamy do dyskusji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jowo Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2016 cześć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Cześć! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...