la_mella Opublikowano 22 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2016 Witajcie Jestem na pierwszym roku biotechnologi na Uniwersytecie Śląskim. Od dłuższego czasu planuję zmienić kierunek i uczelnię ale pojawiła się nowa opcja, aby nie rezygnować z biotechnologi a wybrać indywidualne nauczanie na UŚ i zacząć nowy kierunek na ŚUM . W związku z tym chciałam zapytać o IOS i ITS. Czym to się różni, bo nie bardzo rozumiem, ewentualnie co lepiej wybrać? Jak myślicie, da się tak pogodzić studia na dwóch uczelniach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 23 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2016 ITS i IOS różni sie od siebie. Jeden daje Ci możliwość zmiany grup ćwiczeń i dostosowania czasu zajęć pod siebie. Drugi daje duzo szersze mozliwosci jak np. całkowita organizacja zajęć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niki Opublikowano 23 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2016 pogodzić można ale wszystko zalezy od tego jak dużo ćwiczeń masz na jednym i drugim kierunku, bo o ile z wykładów można rezygnować to z ćwiczeń niekoniecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 23 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2016 Wiele osób po 1 roku biotechnologii idzie na uczelnie medyczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
la_mella Opublikowano 23 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2016 A czy to prawda, że przy ITS można skończyć studia wcześniej? Nie wiem czy znalazłam dobre informacje, ale słyszałam że pewnej osobie połączyli semestr 4 i 6 i wcześniej zakończył studia. Jest ktoś tu na forum z IOS albo ITS? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 23 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2016 Miałem ITS, IOS jest trudny do zdobycia. Nie można skończyć wcześniej studiów bez zgody Dziekana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
la_mella Opublikowano 30 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2016 Łukaszu, a czy mógłbyś opowiedzieć jak wyglądały u ciebie studia z ITS? Byłabym wdzięczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 30 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2016 Ja reprezentowałem Umk wiec na czas turniejów mogłem nie uczestniczyć w zajęciach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...