Piechciu Opublikowano 21 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2016 Witam ostatnio znalazłem tą organizację i się trochę zainteresowałem ponieważ organizują nawet praktyki w Azji co mi się spodobało. Potem udostępniłem to na jednej grupie związanej z Japonią co by ludzie mieli wiedzę ,że takie coś istnieje i wtedy czar prysł. Jedna osoba z owej grupy napisała ,że była w Japonii przez AIESEC i porównała ich do sekty. Podobno podczas wyjazdu nie ma takiego czegoś jak czas wolny bo AIESEC prowadzi jakieś własne zajęcia itp. A Wy jakie macie o nich zdanie? Znacie podobne organizację typu AIESEC co by można dzięki nim znaleźć praktykę w Azji i najlepiej w Japonii? Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 21 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2016 AISEC dużo daje, ale też bardzo dużo wymaga. Ciężko by coś organizowali dla studentów nie wymagając nic w zamian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ewkawe Opublikowano 21 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joanna Opublikowano 21 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2016 Angażując się w jakieś stowarzyszenie rzadko ma się czas tylko dla siebie, bo organizacja dba o dobre wykorzystaniem każdej chwili, to raczej plus, no chyba że masz zupełnie inne oczekiwania i interesuje Cię tylko wyjazd bez harmonogramu działań. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 21 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2016 Bo albo ktoś chce jechać i sie dobrze bawić albo jechać i uczciwie wykorzystać czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joanna Opublikowano 22 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2016 No właśnie AISEC umożliwia wyjazd ale cos za coś, nie ma lekko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 22 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2016 Nie ma nic za darmo i dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piechciu Opublikowano 7 Lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2016 Przepraszam za odgrzewanie tematu ale znowu tu nie zaglądałem zawsze zapomnę Szukam po prostu organizacji która pomaga w znalezieniu praktyk w Azji najlepiej w Japonii. Chcę po prostu przez czas praktyk poznać kulturę tego kraju poprzez styczność z nią. Jestem nawet w stanie zapłacić za praktyki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...