Weerooniikaa Opublikowano 25 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2016 To kryminalistyka w oparciu o prawo, ale to lepiej faktycznie isc do policji Okej, dziękuję bardzo za wszystkie odpowiedzi i podpowiedzi. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 25 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2016 Dokładnie jest tak jak piszesz. Żeby isc na studia oficerskie trzeba byc czynnym policjantem. Inaczej trudno o awans. Zwykle studia nic nie dają, może tylko to ze trochę szybciej sie awansuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
izzy3006 Opublikowano 20 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2023 Ja od października zaczynam i z tego co się dowiadywałam to raczej nie jest to trudny kierunek. Masz tam na pewno dużo zagadnień z zakresu socjologii i prawa z elementami psychologii. Ja wybrałam .. bo tam wszystkie wykłady otrzymujesz w formie nagrań i skryptów na platformie, więc nie będę musiała dojeżdżać na uczelnie. Na pewno wygodniej robi się notatki, jak jest taka forma nauki, niż jak słuchasz wykładowcy na sali i musisz pisać szybko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...