witaminkaaa Opublikowano 19 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2016 Co sądzicie na temat studia.net/informatyka na SGGW i UKSW? Czy po informatyce na UKSW jest jakakolwiek szansa na jakąś porządną pracę (można na takich studiach uzyskać jakieś podstawy,a resztę samemu ogarnąć)? Raczej nie będę aplikować na inne warszawskie uczelnie (nie zdawałam matury z matematyki). Czy warto aplikować na SGGW bez matematyki (trochę za polski i j. obcy dostanę punktów )? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 19 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2016 Bez matematyki na informatykę? To raczej bez sensu. Informatyka to głownie matematyka. Co do uczelni to lepsza opcja wydaje sie SGGW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kawa Opublikowano 19 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2016 Może jest dobra z matematyki, ale nie pisze rozszerzenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 19 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2016 Nie zdawała w ogóle matury z matematyki, nie wiem czy na uczelni publicznej w ogóle przyjmują osoby na informatykę bez matematyki Na SGGW przedmiotem kwalifikacyjnym jest informatyka, matematyka lub fizyka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kawa Opublikowano 19 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2016 Teraz można nie zdawać matury z matematyki? Dziwne pytanie, ale się nie orientuję już. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witaminkaaa Opublikowano 19 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2016 Nie zdawałam matury z matematyki bo wtedy ie trzeba było. Za chwilę będę miała tytuł licencjata na kierunku ekonomicznym i radzę sobie z zagadnieniami matematycznymi. A co sądzicie o UKSW i ich informatyce ? Udało mi się znaleźć stronkę z ilością osób co przyjęli http://sok.sggw.pl/progi.php na sggw (można wybrać rok) i na niestacjonarne przyjeli wszystkich z tego co rozumiemi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kawa Opublikowano 19 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2016 Tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 19 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2016 Na niestacjonarne przyjmują wszystkich bo to dla nich bezpośrednie pieniądze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ewkawe Opublikowano 21 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2016 poza tym przyjmują bo maja na tyle miejsc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joanna Opublikowano 21 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2016 Mam podobną opinię jak Łukasz bez matematyki nie wiem czy jest sens myśleć o Informatyce. W końcu jakaś przyczyna tego była że nie pisałaś tej matmy, oczywiście poza tym że nie trzeba było. To ryzykowne, bo może się okazać już na początku, że to zbyt głęboka woda... Nie chcę Cię zniechęcać, ale warto to dobrze przemyśleć. A dlaczego akurat Informatyka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 21 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2016 Ale do studiów masz jeszcze trochę czasu i możesz się podszkolić z matematyki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ewkawe Opublikowano 21 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2016 Zgadzam się studiuj matmę na informatyce jest bardzo ważna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 21 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2016 studiuj matmę jest najważniejsza i własnie wiele osób odpada na matematyce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...