howbiee Opublikowano 13 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2016 Witam, Zadanie mam do rozwiązania, z AHP - ocena wyboru najlepszego dostawcy. W ogole tego nie kumam a potrzebuję zrobić to do Piątku - na zaliczenie.. Jeśli jest ktoś konkretny kto rozwali te zadanie - mogę zapłacić. Tel do mnie 518 969 628. Proszę o pomoc. Wklejam zdjęcia z zadaniami: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 13 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2016 A to Twoja zadanie czy kogoś? Jeśli nie zrobisz tego sam to jak sie tego masz zamiar nauczyć? A potem płacz, ze pracodawca chce tylko z doświadczeniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niki Opublikowano 14 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2016 Ciekawa jestem jak potem zdasz to na egzaminie, może poproś kogoś żeby Ci wytłumaczył, z pewnością masz kogoś na roku kto to rozumie.... ech czemu wszyscy idą na łatwiznę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 14 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2016 a później płaczą,że nie ma dla nich pracy. Jak sami widzicie, macie wniosek, dlaczego pracodawca chce kogoś z doświadczeniem, bo ma pewność, że będzie to umiał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...